Idősebb Csikós József 1998-ban kezdett el gépi- és kézi földmunkavégzéssel, valamint szállítással foglalkozni egyéni vállalkozóként. A vállalkozás a megnövekedett megrendelői igények okán folyamatosan bővült, így 2005. márciusában Kft. lett a cégforma, ekkor társult mellé fia, Ifj. Csikós József. A vállalkozás a kezdetek óta a Csikós család tulajdonában van, ez egészült ki a 2014. februárjában alakult Csikós-Gép Kft.-vel.

Munkatárasainkkal családi légkörben, mégis professzionális módon dolgozunk, ami nagyban növeli a cég megbízhatóságát.

Megrendelőinkkel a hosszú távú együttműködésre, rugalmas kapcsolatra törekszünk. Értékrendünkben kiemelt helyen áll a minőségi munka iránti elkötelezettség, a határidők betartása, a hatékony és rugalmas munkavégzés. Munkáink eredményességének kulcsa a partnerekkel kialakított tartós kapcsolat

Elsődleges célunk, hogy szolgáltatásaink minősége megrendelőink igényeinek maximálisan megfeleljen. Ügyfeleink bizalmát teljes körű szolgáltatással és versenyképes árakkal igyekszünk elnyerni.

Fő tevékenységünk a gépi- és kézi földmunkavégzés, alapozási munkálatok végzése (vasalás, zsaluzás), valamint szállítás, illetve vendéglátás. Szakembereinkkel és járműparkunkkal nagy tömegű földmunka végzésére vállalkozunk.

Gépkínálatunkat az igényekhez megfelelően folyamatosan bővítjük nyugat-európai gyártmányú munka- és földmunkagépekkel, valamint igyekeztünk olyan elismert gyártókat bevonni, melyek a maguk területén specialistának számítanak.

Cégünk vállalja gépek, eszközök bérbe adását, illetve komplett feladatok elvégzését.